Over ons

Auto Service Wesepe opende medio 2011 de deuren van het nieuwe pand aan de rondweg in Wesepe. De dozen zijn uitgepakt en de ruime showroom is goed gevuld.
Ook in de grote werkplaats is iedereen al weer druk, met andere woorden; ze hebben de draai gevonden!

Auto Service Wesepe“Het is best bijzonder om afscheid te nemen van een plek waar je bijna dertig jaar gevestigd bent geweest”, vertelt Hans Haverkamp over het vorige pand aan de Raalterweg. “Maar we groeiden gewoon echt uit onze jas. Met dit nieuwe pand hebben we de kans gekregen alle ruimten uit te breiden, zowel binnen als buiten. In het begin was het uiteraard even wennen, maar binnen de kortste keren hebben we onze draai gevonden.”.

Moderne verschijning
Het nieuwe pand is een prachtige moderne verschijning en valt goed op. “Een groot verschil met de vorige locatie”, zegt Hans trots. “Daar hadden we bijvoorbeeld helemaal geen showroom en hier hebben we er eentje van maar liefst honderdvijftig vierkante meter. De werkplaats is drie keer zo groot als aan de Raalterweg, dus je kunt je voorstellen dat ons team hier nog efficiënter kan werken. Bovendien hebben we meteen maar nieuwe apparatuur geplaatst, die aan alle moderne eisen voldoet.”

Bent u nieuwsgierig geworden?
Dan bent u van harte welkom een kopje koffie te komen drinken bij Auto Service Wesepe.